Nutriție si AlimenteRețete culinarePrăjitură cu mere fără ou si fără zahar

Prăjitură cu mere fără ou si fără zahar

Prăjitură de mere fără ouă și zahăr. Această rețetă vă arată cum să faceți o prăjitură delicioasă cu mere fără ouă sau zahăr alb. Prăjitura se prepară rapid și ușor, cu doar câteva ingrediente.

Una dintre rețetele care este întotdeauna o idee minunată, fie că este vorba de un mic dejun gourmet, de un brunch sau de o gustare, este bineînțeles prăjitura cu mere. Pregătește această rețetă delicioasă de prăjitură cu mere fără ouă și fără zahăr: alergicii la ouă, se vor bucura de ea, fără nici cea mai mică urmă de vinovăție.

Dacă doriți, puteți repeta această rețetă înlocuind merele cu pere sau banane. Ce mai aștepți? Încearcă această rețetă de prăjitură cu mere fără ouă și fără zahăr pentru a mulțumi întreaga familie.

Număr de porții: 6

Timp de pregătire: 10 m

Timp de gătire: 30 m

Timp de repaus: 60 m

Lista de ingrediente

  • Făină simplă: 2 căni
  • Compot de mere: 2 căni
  • Stafide: 1 cană
  • Nuci zdrobite: 1/2 cană
  • Ulei de floarea-soarelui: 4 linguri
  • Bicarbonat de sodiu 1 lingură de cafea
  • Scorțișoară 1 lingură de cafea
  • Nucșoară măcinată 1 lingură de cafea
  • Extract de vanilie: 1 lingură de cafea
  • Pudră de cuișoare: 1/2 lingură de cafea
  • Sare: 1 praf
  • Pudră de drojdie: 1/2 lingură de cafea
  • Banană: 1

Lista de etape

  1. Preîncălziți cuptorul la 180°C (Th.6).
  2. Într-un castron, se amestecă sultaninele, nucile, făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara, nucșoara și pudra de cuișoare.
  3. Într-un castron separat, combinați compotul de mere, bananele pasate și uleiul.
  4. Se combină cele două preparate și se amestecă bine.
  5. Se unge cu unt o formă de tort, se toarnă amestecul și se coace timp de 25 de minute. Se lasă să se răcească pe un grătar.
CITESTE
5 obiceiuri alimentare sănătoase pe care Jennifer Lopez le respecta cu strictețe

Informații suplimentare

Dacă aveți intoleranță la gluten, această rețetă de prăjitură cu mere fără ouă și fără zahăr va funcționa perfect cu făină fără gluten, așa că folosiți făină de orez, făină de porumb sau pudră de migdale pentru mai mult gust. În această rețetă, compotul de mere va înlocui untul.

Puteți folosi însă orice compot de fructe după gust, de preferință fără adaos de zahăr. Sosul de mere va avea cel mai neutru gust.

Pentru o prăjitură frumoasă, nu ezitați să adăugați o linguriță de semințe de chia sau, pentru o parte mai indulgentă, adăugați câteva chipsuri de ciocolată.

#Prajitura #mere #farazahar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acces la conținut Premium 100% Gratuit

OBȚINEȚI ACCES COMPLET ȘI EXCLUSIV LA CONȚINUTUL PREMIUM

SUSȚINEȚI JURNALISMUL NONPROFIT

ANALIZA DE SPECIALITATE ȘI TENDINȚELE EMERGENTE ÎN DOMENII DE INTERES

WEBINARE VIDEO DE ACTUALITATE

Obțineți acces nelimitat la conținutul nostru EXCLUSIV și la arhiva noastră de povești ale abonaților.

- Advertisement -
- Advertisement -top-shop.ro

Conținut exclusiv

- Advertisement -vegis.ro

Ultimele articole

- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -