Gremolata de patrunjel

Gremolata este un pătrunjel folosit pentru a asezona cărnurile albe precum sau pentru a aroma pastele sau risotto de exemplu. Se face in mod tradițional cu pătrunjel si usturoi. Iată rețeta clasică, foarte rapidă și ușor de făcut.

Număr de porții: 4

Timp de preparare: 5m

Lista ingredientelor

  • Petrunjel: 30 g
  • Usturoi 2 căței
  • Lămâie: 1
  • Ulei de măsline: 2 linguri

Lista pașilor

  1. Spălați și uscați lămâia.
  2. Se rade fin coaja si se stoarce.
  3. Se toacă foarte fin cățeii de usturoi și pătrunjelul.
  4. Amesteca o lingură de suc de lămâie, coaja, usturoi, pătrunjel si ulei de măsline.
  5. Gremolata ta este gata.

Informații suplimentare

Este posibil să folosiți o portocală în locul lămâii, sau ambele împărțind cantitatea din fiecare.

CITESTE
Frigărui pe apă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acces la conținut Premium 100% Gratuit

OBȚINEȚI ACCES COMPLET ȘI EXCLUSIV LA CONȚINUTUL PREMIUM

SUSȚINEȚI JURNALISMUL NONPROFIT

ANALIZA DE SPECIALITATE ȘI TENDINȚELE EMERGENTE ÎN DOMENII DE INTERES

WEBINARE VIDEO DE ACTUALITATE

Obțineți acces nelimitat la conținutul nostru EXCLUSIV și la arhiva noastră de povești ale abonaților.

- Advertisement -
- Advertisement -top-shop.ro

Conținut exclusiv

- Advertisement -vegis.ro

Ultimele articole

- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -