Nutriție si AlimenteRețete culinareFondant cu ciocolată neagră si banana fără zahar

Fondant cu ciocolată neagră si banana fără zahar

Dacă vă urmăriți aportul de zahăr și căutați o modalitate delicioasă de a vă satisface pofta de dulce, această rețetă de fondant cu ciocolată neagră este pentru dumneavoastră.

Pregătește acest fondant de ciocolată neagră și banane fără zahăr cât mai repede posibil. Rapid și ușor de preparat, această rețetă va fi cu siguranță un succes la masă.

Ideal ca desert, dar și pentru o gustare gourmet de împărțit cu familia sau prietenii, acest fondant va face multe porții: fericire în jurul mesei, pentru cei mici și cei mari deopotrivă.

Iar dacă aveți grijă la siluetă, nu ezitați să înlocuiți jumătate din unt cu fromage blanc. Cu toate acestea, nu se pune problema să vă privați de un fondant de ciocolată neagră și banane fără zahăr.

Sfatul dieteticianului: pentru a vă păstra rezoluțiile de slăbire, este important să vă oferiți momente de plăcere, de împărtășire și de încântare intensă, dar întotdeauna cu moderație, desigur.

Dieteticianul nostru te sfătuiește să faci o pauză prudentă o dată sau de două ori pe săptămână în programul tău, ca în cazul acestui fondant de ciocolată neagră și banane. Serviți o felie la sfârșitul unei mese ușoare, de preferință la prânz.

Număr de porții: 6

Timp de pregătire: 15 m

Timp de gătire: 7 m

CITESTE
Alimentație împotriva cancerului

Lista de ingrediente

  • Ciocolată cu lapte: 125 g
  • Unt cu cristale de sare: 125 g
  • Banană: 2
  • ouă: 2
  • Pulbere de migdale: 50 g

Lista de etape

  1. Preîncălziți cuptorul la 180°C (Th.6).
  2. Într-un castron, se amestecă ouăle cu zahărul. Se adaugă migdalele măcinate și se amestecă. Într-un alt bol, se topesc ciocolata și untul în cuptorul cu microunde sau la bain-marie și se amestecă bine până când amestecul este omogen. Adăugați acest amestec la amestecul anterior și amestecați. Adăugați bananele tăiate felii și amestecați ușor.
  3. Se toarnă amestecul într-o tavă cu formă elastică (unt + făină) și se dă la cuptor pentru aproximativ 25 de minute. Fiți atenți la timpul de gătire: de îndată ce marginile se desprind de pe formă, fondantul este gătit.
  4. Se servește cald sau rece.

Informații suplimentare

Serviți fondant de ciocolată neagră și banane fără zahăr cu o lingură de înghețată de vanilie de calitate, de exemplu, sau cu cremă de casă.

#Fondant #ciocolata #neagra #banana #farazahar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acces la conținut Premium 100% Gratuit

OBȚINEȚI ACCES COMPLET ȘI EXCLUSIV LA CONȚINUTUL PREMIUM

SUSȚINEȚI JURNALISMUL NONPROFIT

ANALIZA DE SPECIALITATE ȘI TENDINȚELE EMERGENTE ÎN DOMENII DE INTERES

WEBINARE VIDEO DE ACTUALITATE

Obțineți acces nelimitat la conținutul nostru EXCLUSIV și la arhiva noastră de povești ale abonaților.

- Advertisement -
- Advertisement -top-shop.ro

Conținut exclusiv

- Advertisement -vegis.ro

Ultimele articole

- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -